Velkommen til Pussygirls


Velkommen til Pussygirls Pige-team. Her træffer du bare Danmarks helt exceptionelle glædespiger, og her på stedet, finder du selvfølgelig kun Danske glædespiger, supersøde, serviceminded der forkæler vores gæster ud over alle grænser.

Så er du en gentleman som ikke bare vil "nøjes" med det næstbedste, men er til god tid, hygge, renlighed, sikker sex og diskretion, så træffer du et godt valg ved at besøge en af pussygirls piger.
 
Samt vil vi bemærke at stedet kører som fælles Team og ingen har en indtægt på pigerne, da alle har et lige ansvar for at udgifterne bliver betalt.
 
Du vil altid blive mødt af en utrolig sød og serviceminded Tlf.pige som vil sørge for at du føler dig godt tilpas når du kommer til huset.
 
Vi har et utroligt højt serviceniveau og du kan altid ringe og bestille en tid i forvejen hos din favoritpige. Service Nr. 60663658
 
Samt sætter vi meget i højsæde, at vi garanterer vore gæster diskretion & anonymitet.

Vi gør opmærksom på at vi her på stedet ikke giver nogen form for sex uden prævention, uden undtagelse af nogen art, samt at gæsterne bedes respektere pigernes forskellige personlige grænser.
 
100 % Diskretion & Service & renlighed er vores Motto
 
 Knus fra Pussygirls